طريقة عمل المكرونة بكريمة المشروم وكرات اللحم
•الكمية تكفي: 4 أشخاص
•وقت التحضير: 20 دقيقة
•وقت الطهي: 40 دقيقة
•المقادير:
*1/2 كيلو لحمه مفروم او اي كمية زي ماانتي تحبي.
*بهارات مشكلة(ملح_فلفل أسود_كمون_بودره ريحان,بصل,ثوم_شطة_هيل.
*بصلة كبيرة مفرومه ناعم.
دير صور طريقة عمل المكرونة بكريمة المشروم وكرات اللحم ...بالتفصيل الممل...صور من مطبخ*لارا* في منتدى فتكات
مقادير المكرونة
*علبة مكرونة اي نوع .
*1/8 جبنة شيدر جودة.
*1/8 جبنة موزاريلا.
*كوب قشطة/كريمه.
*1/2 كوب مشروم مقطع حلقات .
•التحضير: _نخلط كل المكونات دي مع بعضها
ونقلبها كويس علشان البهارات تكون في كل اللحمه .
*ونعملها كور متوسطة ونحطها في صينية وفي الفرن لمده 1/2 ساعة.
*وده شكلها بعد خروجها من الفرن
والصوص اللي يطلع منه مش ترميه
لاننا هنحطه في الاخر على المكرونة بيدي طعم جنان.
*هنشوح المشروم مع معلقة زيت
لغاية مايكون لونه بني فاتح.
*نحط بعد كده القشطة ونفضل نقلب لغاية ماتدوب.
*وبعد كده نحط الجبنة المبشورة بالتدريج
بلاش تحطيها مره واحده علشان مش تتكتل .
•الطبخ: *اول مالجبنة تدوب في القشطة نحط المكرونة المسلوقة
ونقلب المكرونة
3دقايق على الاقل علشان الصوص يمسك في
المكرونة
*والخطوة الاخيرة صبي المكرونة في طبق
ورشي على الوش شوية جبنة مبشورة
ورصي كور اللحمه على وش المكرونة.